TekstGuru er i BETA. Hvis du oplever problemer eller har input, så send gerne en besked ❤️

Tekstretter

Brug TekstGuru til at rette din tekster. Vi har både automatisk og manuelle værktøjer, der får din tekst i topform.

AI-tekstretter

TekstGuru kan rette stavefejl og grammatik i enhver type tekst - fra studieopgaver til virksomhedsrapporter. Brug vores indbyggede korrekturværktøjer i fx vores skabeloner til at rette tegnsætning, stavefejl mv.

TekstGurus manuelle checks

Vi bygger en database med typiske fejl, som både mand og maskine begår. Al tekst, der kommer ind og ud af TekstGuru bliver kørt igennem dette filter. Du kan dog også gratis bruge det til dine tekster. Vores filter vil automatisk rette:

  • 🤦‍♂️ Typiske stavefejl (hvor der ikke er tvivl om det rigtige ord)
  • 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Anglicismer (Engelske talemåder, der er direkte oversat til dansk)
  • ‼️ Pleonasmer (Når man siger fx. 'samarbejde i fællesskab')
  • Fejlanvendte talemåder (fx betyder historik ikke 'historie')
  • og meget mere ...

Vi efterser alle tekster produceret af TekstGurus AI, retter dem til lødigt dansk, og gemmer eventuelle forseelser i vores database - alt sammen for at sikre at TekstGuru aldrig begår samme fejl mere end en gang.

Korrekturværktøjer

TekstGuru giver også værktøjerne til, at du selv kan rette din tekst med fx en analyse af lange, nørklede sætninger og lidt for lange ord, der giver et lidt for højt LIX-tal. Dem kan du tilgå via vores værktøjskasse i enhver skabelon, eller du kan rette din tekst direkte her.

⚠️ Ofte bedre, men aldrig værre

Dansk er et besværligt sprog, men vi er efterhånden gode til at kunne komme med gode forslag og rettelser til din tekst. Med vores manuelle rettelser går vi efter princippet: Ofte bedre, aldrig værre. Det vil sige, at vi nogle gange glipper en rettelse i den automatiske proces, men vi retter ikke din tekst til noget, der var værre end før. Det betyder dog IKKE, at TekstGuru kan garantere en lødig og gangbar tekst på dansk. Men kombination af AI-værktøjer, manuelle checks og din egen korrekturlæsning bør give dig et 90-100% resultat.