TekstGuru er i BETA. Hvis du oplever problemer eller har input, så send gerne en besked ❤️

Vi taler dansk 🇩🇰

Og faktisk ikke andet. TekstGuru er målrettet danske brugere. Ikke engelske, ikke tyske, og bestemt ikke norske.

Selv den kvikkeste kunstige intelligens har svært ved dansk. Flere ting skal gå op i en højere enhed for at producere ægte rigsdansk. Læs mere her, om hvad vi gør 👇

🎒

Finjusteret til dansk

Vi har gentrænet en generel sprogmodel på et dansk korpus af højkvalitetstekst: Artikler, nyheder, og næsten - men ikke helt - forumopslag på Heste-Nettet.

🗑

Garbage in, garbage out

Hvis man fodrer en sprogmodel med fejl, producerer den tekst med de samme fejl. Vi retter al tekst - både din og maskinens - inden vi fodrer det til Guru.

🧼

Slutrettelser

Vi retter også teksten, inden du får den tilbage. Det sker både med manuelle check og i stigende grad ved at anvende TekstGurus AI.

😰

Holdningsstærk

Vi kigger efter 1.100+ sprogmønstre, som f.eks. anglicismer, klicheer, fejlanvendte ordsprog, buzzwords mv. Prøv det selv, og ret din egen tekst.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿

Anglofobisk

Nogle gange producerer Guru engelske ord, som ikke hører sig til. Vi fanger dem med automatiske kontroller, inden de når dig.

🦉

Klogere med tiden

Vi registrerer løbende de små fejl, der sniger sig ind i en enhver dansk tekst. Hvis du ser noget, du ikke kan lide, så send os gerne feedback.