FAQ

Vores FAQ dækker de typiske spørgsmål om TextGuru. Hvis du ikke kan finde svaret her, kan du altid skrive til os på hey@textguru.ai

TextGuru er en AI-drevet tekstassistent: en robot, der kan hjælpe dig med at skrive og redigere din tekst. Den kommer med kraftfulde værktøj og en Google Docs-stil editor med en iboende kreativ skrivepartner, der er tilgængelig dag og nat. I modsætning til andre AI-skrivere, er TextGuru fokuseret på at hjælpe dig med at skrive tekster, der ikke vil blive markeret af AI-detektorer.

Ja og nej. Det er gratis at tilmelde sig, og vi har også en række gratis sprogværktøjer. Nye brugere får også 2.500 gratis AI-ord til at eksperimentere med, hvilket er mere end nok til at udforske platformens muligheder. Hvis du vil arbejde videre, kan du tilmelde dig et abonnement til en lav pris.

TextGuru understøtter mange europæiske sprog, herunder dansk, engelsk, fransk, italiensk, portugisisk, spansk, svensk, fransk, tysk og portugisisk. Vi arbejder også på understøttelse af andre sprog.

Overhovedet ikke! Hvis du tegner et månedligt abonnement, kan du opsige det til enhver tid. Ingen oprettelsesgebyrer eller "den aktuelle måned plus en måned". Vi er ikke et fitnesscenter. Hvis du har tegnet et årsabonnement, men fortryder dit køb, kan du skrive til os på support@textguru.ai, hvor vi vil vurdere fra sag til sag, om vi kan refundere beløbet. Vi er interesseret i tilfredse kunder, og vi er nemme at tale med.

Det gør du. Du har ejerskab over al den tekst, der er skrevet i din konto. Du kan anvende denne tekst til både personlige og kommercielle formål. TextGuru fraskriver sig ethvert krav på ejerskab over din tekst.

Nej, det behøver du ikke.

Nej. Google har en politik om, at de betragter automatisk genereret spam som, ja, spam. Men nyttig kvalitetstekst er ikke et problem, da så længe den er nyttig; det var resultatet af bl.a. opdateringen Helpful Content fra august 2022. Desuden er det næsten umuligt at opdage, om tekst skrevet med TextGuru stammer fra en AI eller ej. Og alle Pro-tekster tjekkes automatisk mod Originality.ai's detektor.

Ja, helt sikkert! Et af TextGurus værktøjer er en lang artikelskriver, som kan producere så meget indhold som du har brug for til en enkelt artikel. Du skal blot trykke på "Generer tekst" igen og igen, og den vil blive ved med at udvide den artikel, du er ved at skrive.

Helt sikkert! Vi tager det meget alvorligt og kontrollerer hver enkelt genereret tekst med Copyscape's plagiatdetektor. I det usandsynlige tilfælde af eventuelle problemer, vil vi straks give dig besked.

Kommer snart!