Vær din egen tekstforfatter med TextGuru

Mød den danske AI-forfatter, der er klogere end de fleste, skriver som et dødeligt menneske og laver perfekt originalt indhold - alt sammen til en pris, der er billigere end en slik. Prøv gratis i 7 dage.

Kom gratis i gang på mindre end et minut.

Hvorfor TextGuru?

Med TextGuru vil du føle dig som en troldmand
Accio, perfekt tekst!

Omskrivning og korrekturlæsning

Med TextGuru kan du øjeblikkeligt forbedre din tekst ved at erstatte træge ord og samtidig rette grammatiske, stave- og stilistiske fejl med et enkelt tryk på en knap.

Fås for en slik

Til en pris, der er lavere end en genbrugsbutikssweater, giver TextGuru dig indhold af højeste kvalitet, der vil gøre dine konkurrenter misundelige.

Hvad siger vores brugere?

TextGuru har mere end halveret den tid, vi bruger på at skabe indhold til vores hjemmeside og sociale platforme. Vi bruger TextGuru til at inspirere til nye tekster, optimere eksisterende tekster og rette kommaer og grammatik. -Peter Goldschmidt, DroneTjek
Jeg er vinhandler, ikke tekstforfatter, siden jeg begynde at bruge TextGuru er min tid virkelig blevet optimeret. Med TextGuru kan jeg omskrive alt min nørdede vinviden til et mere ”spiseligt” sprog. AI-verdenen er først lige begyndt at få fat, og jeg er stolt over at være med på den danske rejse! -Bastian Baus, Bau's Vinbutik
Jeg troede, det var løgn, da jeg hørte om en robot, der kunne skrive tekst. Men det viste sig at være den største åbenbaring, jeg har haft til dato, da jeg som ordblind gerne vil kunne lave mine egne hjemmesider - og ja, der er det bare ikke optimalt, at min tekst lyder som noget, der er skrevet af en dreng i 4. klasse og i tre forskellige tider.

Jeg har brugt TextGuru nu til at lave artikler om alt mellem himmel og jord og er så imponeret, at jeg ikke kan stave til den ros, denne robot fortjener.. Elsker dette værktøj, som nu giver mig frihed til at kunne lave alt til mine hjemmesider helt selv.
-Thomas Reberholt, Tex Tryk
I min dagligdag taler jeg TextGuru op for alle mine venner og fortæller om, hvordan min timeløn er fordoblet. Jeg er virkelig tilfreds med produktet. - Anonym bruger
I Tiger Media A/S har vi arbejdet med TextGuru og har blandt andet brugt det til følgende: (1) Som inspiration til blogindlæg, (2) Overskrifter, (3) Grammatisk observans.

Det er et godt udgangspunkt for os, og til prisen er det godt givet ud at arbejde med og er med til at skabe yderligere inspiration til vores tekstforfattere.
-Carsten Christensen, Tiger Media A/S
ELSKER TextGuru Jeg er virkelig imponeret God service Kan varmt anbefales Jeg har nu købt et abonnement og vil sandsynligvis også gerne opgradere dette,da det gør mit arbejde meget lettere. 😊 Faktisk er jeg imponeret af, hvor flotte sætninger din tekstgenerator kan lave ... imponeret over kvaliteten Jeg vil helst ikke have, at mine konkurrenter bruger TextGuru SÅ GLAD Jeg har brugt jeres 'workflow' til at skrive et par blogs nu, og det fungerer super godt Jeg er virkelig tilfreds med produktet Det sparer os så meget tid Du fårmange nyttige skabeloner til lave priser Jeg har kun gode ting at sige om min oplevelse med TextGuru ... og jeg må sige, at jeg er imponeret! Jeg er ikke særlig god til at skrive tekster,og det er derfor, jeg har brug for hjælp fra TextGuru

Hvem er TextGuru egnet til?

Find din persona i oversigten

Persona: Personen, der har brug for kreative input og brainstorming ideer Persona: Ejer af en webshop, der har brug for tekster til sin webshop Persona: Den generelle tekstforfatter, der håndterer et væld af opgaver Persona: Søgemaskineeksperten, der skriver tekster, som (bl.a.) bliver godt modtaget af søgemaskinerne Persona: Den tekstforfatter, hvis job omfatter at skrive overbevisende tekster til hjemmesider Persona: Eksperten på sociale medier, der skriver lange, detaljerede LinkedIn-indlæg Persona: E-maileksperten, der sender detaljerede nyhedsbreve og salgsmails
Klik på en persona og få mere at vide om, hvordan du bruger TextGuru

Skabeloner Skabeloner

Skabeloner er som trylledrikke, der løser alle dine problemer! Har du brug for at skrive en fantastisk landingssidetekst? Boom! Har du brug for at beskrive dine produkter til din webshop? Bam! Vil du skrive nogle kreative historier? Pow! Det er som at have en personlig ånd i en flaske, men i stedet for tre ønsker får du ubegrænsede løsninger!

Editor Editor

Forestil dig at have Google Docs som din personlige skriveassistent! Med AI-superkræfter kan den hjælpe dig med at skrive, omskrive og korrekturlæse din tekst på ét sted. Du kan bruge dens magiske skabeloner eller fortsætte din skrivning med et enkelt klik på en knap. Det er som at have en ånd i lampen - men uden lampen.

  • Skab ny tekst med et enkelt knappeklik
  • Påvirk teksten, der genereres, ved at angive instruktioner og nøgleord
  • Rewriters, korrekturlæsere og skabeloner er direkte integreret

PS: Prøv } for at få øjeblikkelig adgang til et nyt dokument

Chat Chat

Lynhurtig chat - på dansk.

Workflow Guidede 'workflows' og blogwizards

Sidder du og stirrer på en tom side? Vores "Workflow" vil hjælpe dig gennem skriveprocessen trin for trin. Men hey, hvis du føler dig særlig doven (det har vi alle sammen været), så prøv vores blogwizard! Giv den et udgangspunkt, og "voila": Den vil skabe en komplet artikel hurtigere, end du kan sige "Abracadabra!" Det er som at have en magisk skriveassistent i lommen!

  • Al genereret tekst gemmes altid, så du kan vende tilbage til den
  • Din tekst ender altid som et dokument, som du kan redigere i vores editor, hvis du ønsker at justere de sidste detaljer
  • Klar på mindre end et minut

Omskrivere Omskrivere

Er du træt af, at din artikel handler om Gåseby i stedet for Andeby? Eller måske har du bare brug for nogle friske fjer til at få den til at svæve? Vi pifter din tekst op og får den til at se lige så smuk ud som en ælling med en sløjfe på. Og bare rolig, vi viser dig alle de ændringer, vi har foretaget, så du kan føle dig som en stolt andemor, der viser sit kuld frem.

  • Omskrive tekst med (eller uden) dine anvisninger
  • Forbedr tekstkvaliteten med et klik på en knap
  • Simplificer eller forlæng enhver tekst